Monday, July 22, 2013

Pengumuman for My First Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :)

Disini zahiya nak buat PENGUMUMAN sikit. hihi. Macam perhimpunan kat sekolah pulak ada pengumaman2 bagai. Hehe. 

Okay2 . Straight forward apa yang zahiya nak cakap. First nak mintak maaf sebab zahiya terpaksa mengawalkan tarikh tutup ni. Atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan. So zahiya akan umumkan pemenang2 yang bertuah okayy. So wait yeah !!

Sorry sangat pada sesiapa yang nak join . Zahiya terpaksa awalkan atas sebab2 tertentu.

And lately ni zahiya busy sangat. Bila balik kerja tunggu nak bukak pose, then tido awal dah skng ni. So badan penat2 kan. Sebab dok je kat meja opis tu buat kerja. Sabar je la..

Okay lahh. Mahu beradu dahulu. Nanti zahiya akan umumkan pemenang2 bertuah okay. So tunggu ye.


Salam Sayang.
Zahiya


4 comments:

nurdalila said...

okay .. i'm wait :)

sayapunyastyle said...

tunggu ye. in shaa Allah dalam minggu ni :)

Misz Yue said...

salam:)
agak2 bila nk umumkn pemenang? x sbr nie.huhu

sayapunyastyle said...

hehe. Sabar ye. In shaa Allah dalam minggu ni. Laptop rosak. So terpaksa postpone. Ni pun pki comp ofis :)