Tuesday, March 7, 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com



Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Kisahnya di SINI.


Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

HADIAH WANG TUNAI RM10

Assalamualaikum and hai semua :)

Alhamdulillah rezeki awal bulan 3 ni menang join GA Elsa haritu. Xpernah menang2 kalau masuk GA ni. Hehe. Saja nak berkongsi kegembiraan ni. Kita join GA ni pun suka2 je. Menang Alhamdulillah. Tak menang cuba lagi. So korang rajin2 kan join GA.

Kepada pemenang GA Elsa ni, Tahniah untuk korangggg :) :) :)




Salam Sayang,
Zahiya Zainuddin 




Tuesday, February 7, 2017

Online Shopping !

Assalamualaikum and hi everyone :)



Kat sini nak share pasal online shopping yang menjadi pilihan aku. Yang sentiasa menjadi pilihan aku untuk nak dapat barang murah. Serius murah korang. Tak tipu. Aku listkan online shopping yang menjadi pilihan aku buat masa sekarang. Mana tau korang pun berminat jugak nak beli kat situ.

1. THE ONE MALL


Korang boleh klik link kat sebelah ni utk pergi kat website diorg -->  http://www.theonemall.com/
Go check it out their pages. Tapi bila shopping kat sini korang jgn expect nak cepat tau sebab dia shipping dri China tak silap aku. Betulkan kalau aku salah ok. So kena bersabar sikit laaaa bila shopping online2 ni kan....

Nanti boleh share2 la kalau korang pun terjebak sama mcm aku. Hahaha.


p/s: Post ini tidak berbayar je. Aku saje nak share.

Salam Sayang,
Zahiya Zainuddin