Monday, July 29, 2013

PEMENANG MINI GIVEAWAY BY ZAHIYA ZAINUDDIN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)

Akhirnya tamat jugak "Mini Giveaway by Zahiya Zainuddin". Terima kasih pada yang join zahiya punya giveaway ni. Seramai 60 orang yang join. Alhamdulillah . Ada juga yang sudi join kan. Hehe. Sebelum zahiya umumkan pemenang Random.org , zahiya nak cakap sorry sangat sebab tak berapa nak aktif beberapa minggu ni. 

Disebabkan faktor2 yang tak dapat dielak. Ni pun laptop ngah masuk hospital. So terpaksa ditangguhkan sementara. tu sebab nak umumkan pemenang ni lambat sikit. 

Pemenang dikira berdasarkan 100% by Random.org tau.

Hadiah juga akan diberi mengikut turutan semasa zahiya sedang meRandomkan awak-awak semua. So mungkin ada keadilan disitu.

Lepas ni mungkin akan dipilih dengan cara lain pulak kan.

Kalau nak tahu korang no bape boleh klik link ni --->  Senarai Peserta

Ini pemenang-pemenang by pakcik Random.org

Pemenang Hadiah Misteri X 2   




Shawl X 3 






Keychain Felt X 6








Brooch Bunga X 7 









Topup X 4 




Tahniah kepada yang menang. Alhamdulillah berjalan dengan lancar jugak. Ada jugak sokongan dari semua2. Lepas ni harap ada yang sudi sponsor my next giveaway pulak. hehe.

Okay semua . Sampai sini sahaja coretan zahiya. Ceewaaahhhh. haha . 

p/s Harap semua boleh PM zahiya kat Fb k . senang utk send hadiah2 korang nanti k my dearest :)


Salam Sayang,
ZAHIYA.








10 comments:

Arina Azman said...

Alaaa, peserta no.1 a.k.a org yg first join xde ke ?:/

Arni vanilla said...

Alhamdulillah , menang keychain felt . Btw nak tuntut kat mana eh ?

sayapunyastyle said...

Arina : Jangan sedih okay. Ni semua atas Random.org .

sayapunyastyle said...
This comment has been removed by the author.
sayapunyastyle said...

Arni vanilla: Awak boleh PM kat fb page saya utk bg details. Selewat2nya hari rabu ini ye :)

Nur Rabiatul said...

Alhamdulillah..trima kasih..tahniah juga pd yg lain..

Sabrina SA said...

alhamdulillah ina menang brooch bunga . Thanks tuan blog ^^

Eh? Syiera Firdaus said...

yeay dpt hadiah misteri. tq :-)

sayapunyastyle said...

Nur Rabiatul , Sabrina SA , Eh? Syiera Firdaus : Awak boleh Pm fb saya ye utk bagi details bg penghntrn hadiah :) Thanks . kalau tak jumpa Fb ni link dia https://www.facebook.com/zahiya23

Shakinah Sharif said...

lagi sikit je nak kena. tak pe lah, tak ada rezeki kut. btw tahniah kepada semua pemenang :'D