Thursday, September 5, 2013

PUTERI HARBOUR FAMILY THEME PARK!

Assalamualaikum semua :)



More than one weeks rasanya tak update blog zahiya ni. This time nak share some of my pictures at Johor last week. Last saturday, zahiya and family pergi holiday to JB. Pergi JB sebab nak masuk yang tempat hello kitty tu. Pada sesiapa yang dah tahu and belum tahu tu zahiya sebenarnya gila hello kitty and pink! haha. Girlish sgt tau kita ni. 

So mmg excited gila nak pergi tau u alls. kalau korang nak tahu mostly game2 kat dlm utk bebudak tapi org dewasa pun boleh main. And zahiya takkan lepaskan peluang. But ada a few games zahiya tak main sangat. hehe. teman my cousin and my kakak's main. ( Along and Kak Nui) . Tak mau la taip banyak2 sebab u alls mesti boring. So let's take a look my pictures !



























6 comments:

Hafiza AizZawa said...

teringinnye nk pegi.. suke sgt ngn HK..

aisya said...

oo.. ni la yg gambar kat IG tu eh? nak tanya kat mana tapi segan tetiba.. *motif sgt*

sayapunyastyle said...

same la kita fiza. suka sangat ngn HK!

sayapunyastyle said...

aah kak ecah.. ni la gmbrnya. best kak :)

need said...

jb kt mana eh tmpt ni? cantik la...

sayapunyastyle said...

jb dekat nusajaya. hello kitty ni berdekatan dengan legoland je.