Friday, September 20, 2013

BRACELET CUSTOMADE BY ZAHIYA ZAINUDDIN

Assalamualaikum semua :)

Harap semuanya sentiasa sihat ye. Kalau sakit tu pi makan ubat cepat2 tau ! hihi. *caring sangat ni.
Baru ada masa nak update blog ni. Sebab hari ni takde kelas. Yeahh !! Minggu ni mmg kelas x berapa nak pack sgt. So kita enjoy ! ceewwaahhh takde la enjoy mana pun sebenarnya. Hihihi..

Berbalik kepada apa nak share. Hihi. Zahiya ada buat bracelet from wooden beads. It is colourful. Just a simple as me. Kalau nak order nanti zahiya akan bgtau cara2 nya okayy.. Let's take a look first !! 


Code : 01



Code : 02




Code : 03




Code : 04





Code : 05




Code : 06




Code : 07




Code : 08




Code : 09


Code : 10




Code : 11



Code : 12



Code : 13



Code : 14



Code : 15



Code : 16




Ni cara-cara nak order:

Bagi code bracelet. Then, Zahiya akan buat confirmation sama ada masih available ot tak.

Then you must give me a details as:

Name: 
Address:
No phone: 
Code item:

Then,

Zahiya akan bagi no akaun untuk korang bank in.

IMPORTANT !

Reservation only 48 hours= 2 days.
Siapa yang tak buat payment after two days akan dianggap available okay!

Can contact me through:




Xoxo
ZAHIYA

3 comments:

Hafiza AizZawa said...

Cantik nyer.. >_<

zahiya zainuddin said...

Thank you. kalau nak order boleh pm kat fb zahiya tau :)

sha (chirp chirp) said...

comell, wane-wani :D