Sunday, June 23, 2013

PESTA FLORIA IN PUTRAJAYA

Assalamualaikum. 

Ni nak bagitahu pada sape2 yang tak tahu lagi. hehe. Pada sape2 yang suka bunga korang boleh berkunjung ke Putrajaya. Sekarang ni sedang dijalankan Pesta Floria. Semalam lagi dah start (22nd June 2013) . Best tau. Sebab akan ada banyak bunga yang cantik2. Sangat syok. 

So makesure korang pergi tau.

Ni aku print screen untuk tontonan korang :)




yang dekat dengan jambatan yang besar orang selalu lepak2 tu. Pi malam pun best jugak sebab ada lampu2. 

Okaylah semoga korang enjoy !




Salam sayang,
ZAHIAH

2 comments:

Cik JariManis said...

CJM dkt sabah....tak dapat nak pergi..wuuu T_T...ps: CJM follow sini jugak! :) #24 TQ follow blog CJM! :)

sayapunyastyle said...

Hehe. Meh la datang KL. Minggu ni last dah.
p/s: thank you CJM :) Hope we can be a friend in blogging :)