Friday, June 21, 2013

HASIL KERJA KAWANKU

Assalamualaikum semua :)

Harap2 korang semua sihat belaka ye. Short post je. Nak promote sikit blog kawan aku ni. 

Dia ni memang minat dalam bidang penulisan . Skang ni dia ada buat beberapa novel and cerpen. Best bila korang baca hasilan penulisan dia. And aku sangat bangga dengan dia. Sebab dia berjaya buat apa yang dia nak. 

Orang selalu kata " Hendak seribu daya, Taknak seribu dalih ". Kalau kita nakkan sesuatu kita kenalah berusaha kan kawan2 ... hikhik... 

Okay ni blog dia yang comel macam orangnya :)



Jangan lupa tau baca blog dia. 



Salam sayang 
ZAHIAH :)


2 comments:

Mis Anna said...

huhu.. thanks so much my dear zahiya zainuddin

sayapunyastyle said...

ur welcome ana :) i will always support you.