Tuesday, February 7, 2017

Online Shopping !

Assalamualaikum and hi everyone :)



Kat sini nak share pasal online shopping yang menjadi pilihan aku. Yang sentiasa menjadi pilihan aku untuk nak dapat barang murah. Serius murah korang. Tak tipu. Aku listkan online shopping yang menjadi pilihan aku buat masa sekarang. Mana tau korang pun berminat jugak nak beli kat situ.

1. THE ONE MALL


Korang boleh klik link kat sebelah ni utk pergi kat website diorg -->  http://www.theonemall.com/
Go check it out their pages. Tapi bila shopping kat sini korang jgn expect nak cepat tau sebab dia shipping dri China tak silap aku. Betulkan kalau aku salah ok. So kena bersabar sikit laaaa bila shopping online2 ni kan....

Nanti boleh share2 la kalau korang pun terjebak sama mcm aku. Hahaha.


p/s: Post ini tidak berbayar je. Aku saje nak share.

Salam Sayang,
Zahiya Zainuddin





3 comments:

Noor Azlan said...

Nampak murah lah kat situ... nanti ada rezeki boleh lah beli situ..

Adam said...

Which one is correct?
Online shopping or shopping online?

SITI AWADAH said...

datang sini jalan-jalan baca entry:D