Tuesday, March 8, 2016

Blogwalking Segment by kasihjuju.com


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

10 comments:

kennymerligal said...

singgah BW and follow blog #163..
http://www.kennymerligal.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju-com.html

alya chan said...

singgah sini, goodluck ^^y

julia jamaludin said...

assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

Umie Yana said...

Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Efa Othman said...

Singgah dr segmen yg sama...good luck n follow sini #165

http://www.efaothman.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

dayah sanif said...

dtg dri segmen yg sama
http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

Maria Firdz said...

Salam ziarah..
Blogwalking dari segmen yang sama...
Semoga Berjaya...

http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

CikPuan FiDa said...

bw ya.. dr segment yg sama..

http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

thanks..

Kak Nieyl said...

Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Dazzling Yana said...

Assalamualaikum
Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

Kalau sudi singgah lah tempat kita

http://dazzlingyana.blogspot.com