Thursday, May 9, 2013

Rahsia Lelaki !

Assalamualaikum.
Sebagai pembuka bicara kali ini . ihiks.

Meh2 kita rileks kan kepala dari buat assignment ke . kerja ke. apa pun ke kan. hehehe .
Malam terasa nak menaip pasal LELAKI . Why LELAKI ?
Sebab LELAKI ini kadang2 complicated  kaum hawa seperti aku ni terlalu faham terutamanya berkaitan dengan CINTA dan HIDUPNYA. 
Sebenarnya LELAKI ni cara hidup mereka ni simple . Diorang tak suka sangat benda yang remeh temeh ni . Cuba kalau perempuan, benda yang sekecil mana pun mesti ambil peduli kan .

Fakta atau auta ? hanya lelaki2 yang mampu menilai. 

1. Lelaki juga ada yang pembersih.
2. Lelaki benci GF dia kena ngorat .
3. Bila diorang ada kerja . Mesti kerja diutamakan.
4. Lelaki pun boleh menangis !
5. Kalau lelaki tu dah sayang kat seseorang , hanya perempuan tu je yang ada dalam hati dia.
6. Lelaki pun suka bergosip.
7. Perempuan adalah kelemahan lelaki.
8. Lelaki sangat terbuka tentang dirinya.
9. Ada lelaki yang tak suka perempuan gedik !
10. Jika seorang lelaki kata kamu cantik, lelaki itu suka anda.
11. Lelaki belajar dari pengalaman lepas, jadi jangan mainkan perasaan mereka.
12. Lelaki tidak benar-benar memilik kata putus.
13. Lelaki akan ingat benda yang mereka rasa penting sahaja.
14. Lelaki akan romantik bila berdua dengan pasangannya . Bila depan kawan malu katanya. 
15. Jangan memperendahkan mereka di depan lelaki lain.
16. Hargai mereka.
17. Mendengar bila dia sedang meluahkan perasaan.
18. Jangan cerita pasal EX BF korang ok. 
19. Lelaki akan memikirkan tentang orang yang dia sayang sebelum dia tidur . 
20. Lelaki sangat terbuka. 


Okay . done ! Setakat ni je yang aku boleh listkan . Tapi aku rasa ada banyak lagi ni yang kena tahu pasal LELAKI yang sangat misteri la jugak. 

Hehe . Terima kasih kerana sudi membaca . 


2 comments:

Shaz Wan said...

wahhh,,, huhu...
bagus2... maybe banyak gak yg betul tuuu...

sayapunyastyle said...

hehe ... tau takpe.. ada yang berdasarkan dari pengalaman ni .