Wednesday, February 6, 2013

CEMBURU BUTA !Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)


Cemburu ? Hm semua orang mesti ada sifat yang cemburu sesama sendiri . Walaupun kita ditegah untuk mencemburui orang . Tapi itulah sifat manusia yang tidak dapat dielakkan . 

CEMBURU ini sering dikatkan dengan hubungan percintaan . Bila bercinta of course la kan our partner mesti ada rasa cemburu . Tak kisah lah sikit or banyak. Tapi kalau cemburu tahap gaban tu memang tak boleh nak tulun la kan . Maybe some people yang suka sangat cemburu buta ni sebab they love their partner very much . But for me, Tak payah lah nak cemburu buta sangat sampai nak bercakap dengan orang yang berlainan jantina pun tak boleh . Even pun pasal kerja . ANNOYING okay ! eiiiiuuuuuwwwww ... Please okay ..For me, Kalau la dapat pasangan yang cemburu buta sangat sampai tak nampak apa2 . Better leave it the people like that. Belum kahwin dah cemburu gila. apatah lagi kahwin nanti . Mesti korang akan dikongkong dengan lebih dahsyat lagi. Macam Tsunami nanti baru you all tahu .

Yes , memang betul if kita jealous kita sayang kan seseorang . Tapi kalau sayang sampai kau dah naik tangan  tak payah lah wei . Hentikanlah . Sampai adakan yang sanggup nak bunuh2 la . Apa la.

So I would like to remind you supaya hati-hati dengan pasangan anda yang cemburu buta ni . Takut nanti korang yang akan rimas, lemas and so own . Lots of Love,
ZAHIYA

No comments: